Photobooth

Onze nieuwste optie: De Spiegel Photobooth is een echte publiekstrekker en zorgt op elk evenement voor veel plezier!

Deze Magic Mirror Photobooth is een stijlvolle eye-catcher tijdens uw evenement, huwelijk of bedrijfsfeest, en zal uw gasten als echte VIP’s laten genieten van een interactieve photobooth ervaring.

Achter het mooie design van de Spiegel Photobooth zit een groot touch-screen waardoor uw gasten zichzelf in de totale lengte kunnen zien op de foto. De Mirror Me Booth communiceert met uw gasten via kleurrijke animaties en complimentjes en begeleidt hen bij het nemen van de perfecte foto! Een persoonlijke boodschap schrijven en/of emoji’s toevoegen via de spiegel, maakt deze ervaring zo veel leuker dan een standaard photobooth.

Iedereen print zijn foto souvenir onmiddellijk af, en na het evenement krijgt u de foto’s ook digitaal, contacteer ons nu om de huur van de photobooth te bespreken, graag personaliseren we alles naar uw wensen, u zal zeker mooie herinneringen overhouden !

Dj Steff inschakelen voor uw feest? Neem snel contact op!

Uit de gepaste muziekgenres worden de beste nummers gekozen en vlot in elkaar gemixt zodat jij en je genodigden een onvergetelijk feest beleven.

De photobooth in actie!