Over DJ Steff

DJ Steff heeft een passie voor sfeer, belichting en muziek gaande van dansklassiekers uit de 80’s, 90’s, 00’s tot de allerlaatste dance-hits. In de 90’s startte deze music lover met bakken vol vinyl platen in danscafés en discotheken.

Later kwamen evenementen bureaus en bedrijven  aankloppen bij DJ Steff voor events. Hij is ook geregeld te zien op publieke events zoals Pop@Park, Moorselse feesten, Tonzentfeesten, Brabantse pijl, en draaide een set in het Sportpaleis – backstage voor Natalia’s album launch. De voorbije jaren werkt Steff geregeld samen met Dr. Fiction, een VJ die zorgt voor leuke beelden, visuals, passende clips bij de verschillende muziekgenres, of gepersonaliseerde berichten of logo’s kunnen geprojecteerd worden of met de multi-kleuren laser verzorgd worden. Dit alles met één doel voor ogen: happy vibes in de zaal, lachende gezichten, handen in de lucht… Als je voelt dat de mensen samen uit de bol gaan is het geslaagd!

Dj Steff inschakelen voor uw feest? Neem snel contact op!

Uit de gepaste muziekgenres worden de beste nummers gekozen en vlot in elkaar gemixt zodat jij en je genodigden een onvergetelijk feest beleven.